Het behandelend team van tandartspraktijk De Triangel bestaat uit drie tandartsen (G.N. van Beelen , R. P.A Witteman en S.P.M van der Plas) en een mondhygiëniste (mw. G.A. de Jong) Zij worden ondersteund door zeven assistentes/administratief medewerksters (Geke Bekx, , Ria van Beelen, Adrienne Visscher, Margreet Schwaneberg, Jacoline Luijten, Petra van Rijn en Jacqueline van Leeuwen).

De praktijk is sinds 2001 in het nieuwe pand van De Triangel gevestigd. Hier zitten veel medische hulpverleners in een gebouw bij elkaar. Er zijn drie behandelkamers met de modernste apparatuur, en een gezellige wachtkamer.

praktijkbuiten

Wij proberen u op een gemoedelijke wijze de modernste tandheelkunde te bieden, passend bij uw wensen en uw budget. Door onze lange ervaring (sinds 1983 en 1984), consequente nascholing en de liefde voor het vak kunnen wij u het beste bieden van de hedendaagse tandheelkunde. Nieuw is bijvoorbeeld de vervaardiging van kronen en vervanging van vullingen door computergestuurde restauraties van glaskeramiek. Waar dit voorheen een tijdrovende klus was is het maken en plaatsen van de kroon of vulling nu in 1 afspraak af te handelen.